Usein kysytyt kysymykset (FAQ)

K: Tein ohjeidenne mukaan laskurilla hinta-arvion. Mittasin lasit, kuten sivullanne opastettiin. Tästä huolimatta suosittelette tarkistusmittausta ennen asennusta. Miksi?
K: Tarkoittaako tämä sitä, ettei hinta-arvio olekaan kovin tarkka?
K: Mitkä kaikki värit kuuluvat laskurin hintaan?
K: Talossamme on 24 ikkunaa, joihin tahdomme valkoiset kaihtimet asennettuna. Laskurissanne lukee, että suuremmasta määrästä on mahdollisuus saada eri tarjous?
K: Sivullanne mainitaan tarjouskoodi. Kenelle se on tarkoitettu?
K: Asennuskulut voi sivujenne mukaan käyttää kotitalousvähennyksiin. Tuleeko tästä erillinen tosite verotusta varten?
K: Olisin kiinnostunut pesettämään ikkunat kaihdinten asennuksen yhteydessä. Onnistuuko tämä teiltä?
K: Haluan asentaa sälekaihtimet itse ja minulla on mitat jo valmiina. Miten voin tehdä tilauksen?
K: Kotisivuillanne mainitaan, että toimitusaika on 1-2 viikkoa. Onko toimitusaikaa mahdollista tarkentaa ennen tilausta?
K: Olemme muuttamassa uuteen asuntoon. Kyseessä on uudiskohde ja haluaisimme asennuttaa sälekaihtimet. Meillä ei ole tarkkoja mittoja joilla voisimme pyytää teiltä tarjouksen. Miten meidän tulisi toimia?
K: Olemme muuttamassa uudiskohteeseen ja muutkin tulevat asukkaat ovat kyselleet sälekaihdintoimituksista. Jos useampi tuleva asukas on kiinnostunut tarjouksesta, niin miten tämä vaikuttaa hintaan?
K: Taloyhtiöömme on tulossa/käynnissä ikkunaremontti ja useimmat asukkaat ovat hankkimassa kaihtimet uusiin ikkunoihin. Olemme saaneet jo tarjouksen toiselta toimittajalta mutta haluaisimme verrata hintoja ja toimitusaikaa ym. Miten voisimme saada tarjouksen talomme asukkaille?

Kysymys: Tein ohjeidenne mukaan laskurilla hinta-arvion. Mittasin lasit, kuten sivullanne opastettiin. Tästä huolimatta suosittelette tarkistusmittausta ennen asennusta. Miksi?
Vastaus: Lasin valoaukkomitoilla saadaan hinta-arvio. Kaihtimien todelliset tekomitat ovat lähes aina suuremmat tai pienemmät kuin itse valoaukko riippuen ikkunatyypistä. Ikkunatyyppejä on satoja erilaisia, joten mitään yleispätevää mittausohjetta on lähes mahdotonta antaa puhelimessa. Lisäksi on syytä tarkistaa kaihtimien kiinnitystavat, kätisyydet ym. pienemmät yksityiskohdat.
Kysymys: Tarkoittaako tämä sitä, ettei hinta-arvio olekaan kovin tarkka?
Vastaus: Käyttämällä laskuria saadaan hinta-arvio hyvin lähelle todellista hintaa. Hintamuutokset ovat lähinnä marginaalisia. Esim. jos valoaukko on 120 x 120, antaa laskuri hinnaksi 25,20. Jos kaihtimen todellinen tekomitta onkin 122 x 122, on hinta 26,-. Jos taas otetaan esimerkiksi ikkunatyyppi, jossa kaihtimen tekomitta on lasia pienempi esim. 119,5 x 119 on hinta 24,90 jne.
Kysymys: Mitkä kaikki värit kuuluvat laskurin hintaan?
Vastaus: Laskurin hintaan kuuluvat hintaryhmän 1 kaihtimet (Katso hintaryhmät Sälekaihtimet-sivulta).
Mikäli haluat tarjouksen muiden hintaryhmien kaihtimista (hintaryhmät 2, 3, 4, 5, 6), saat sen soittamalla numeroon 050 466 6677.
Kysymys: Talossamme on 24 ikkunaa, joihin tahdomme valkoiset kaihtimet asennettuna. Laskurissanne lukee, että suuremmasta määrästä on mahdollisuus saada eri tarjous?
Vastaus: Kyllä. Kun tilaat vähintään 15 kaihdinta, ota yhteyttä tarjousmyyntiimme puh. 050 466 6677 niin saat vieläkin edullisemman ”pakettihinnan”.
Kysymys: Sivullanne mainitaan tarjouskoodi. Kenelle se on tarkoitettu?
Vastaus: Urakoimme myös ikkunaremontti- ja uudiskohteissa. Esim. jos taloyhtiössänne on ikkunaremontti ja haluatte edullisen yhteistarjouksen, niin ottakaa yhteys tarjousmyyntiin puh. 050 466 6677. Tällöin saatte taloyhtiöönne oman VIP-koodin, joka avaa teille tarjoussivun. Jos kyseessä on valmistuva uudiskohde, on hyvä ottaa yhteyttä reilusti ennen muuttopäivää. Näin voimme kartoittaa, kuinka moni tuleva asukas on kiinnostunut hankkimaan kaihtimet muuton yhteydessä.
Kysymys: Asennuskulut voi sivujenne mukaan käyttää kotitalousvähennyksiin. Tuleeko tästä erillinen tosite verotusta varten?
Vastaus: Asennuskulut ovat eriteltyinä käteiskuiteissa ja laskuissa ja käyvät sellaisenaan verotukseen.
Kysymys: Olisin kiinnostunut pesettämään ikkunat kaihdinten asennuksen yhteydessä. Onnistuuko tämä teiltä?
Vastaus: Toimimme yhteistyössä Siivousliike Kvist&Hakkaraisen kanssa. Kyseisestä perheyrityksestä saatte ikkunanpesut ja muut siivousalan palvelut yli 20 vuoden kokemuksella. Halutessanne pyrimme järjestämään ikkunan pesut samalla kaihdinten asennuksen kanssa. Siivousliike Kvist&Hakkaraisen puhelinnumero on 0400-805 569.
Kysymys: Haluan asentaa sälekaihtimet itse ja minulla on mitat jo valmiina. Miten voin tehdä tilauksen?
Vastaus: Soita numeroon 050 466 6677 ja ilmoita mitat, joilla haluat, että kaihtimet valmistetaan sekä kaihtimen väri. Samalla kerromme myös toimitusajan.
Kysymys: Kotisivuillanne mainitaan, että toimitusaika on 1-2 viikkoa. Onko toimitusaikaa mahdollista tarkentaa ennen tilausta?
Vastaus: Kyllä! Kun sovit mittausaikaa, saat samalla halutessasi myös tarkan asennuspäivän ja kellonajan.
Kysymys: Olemme muuttamassa uuteen asuntoon. Kyseessä on uudiskohde ja haluaisimme asennuttaa sälekaihtimet. Meillä ei ole tarkkoja mittoja joilla voisimme pyytää teiltä tarjouksen. Miten meidän tulisi toimia?
Vastaus: Olemme toimittaneet lukuisiin uudiskohteisiin sälekaihtimet "avaimet käteen" – periaatteella. Yleisesti ottaen on ollut kaksi tapaa toimia näissä tilanteissa. Mittaus/arviointi on suoritettu asiakkaan ollessa mukana esim. asunnon tarkastuksen yhteydessä tai olemme käyneet rakennuksella ottamassa mitat ja ilmoitamme tarjouksen myöhemmin. Kun kysymyksessä on rakenteilla oleva kohde, kannattaa asiakkaan kysyä rakennuksen vastaavalta työnjohdolta miten mittaus voidaan suorittaa. Kun asiakas ottaa yhteyden työnjohtoon, on lupa mittauskäynnille annettu lähes aina.

Jos rakentaja antaa luvan, niin voimme asentaa kaihtimet paikoilleen jo rakennusvaiheessa ennen muuttoa. Kaikissa kohteissa se ei ole mahdollista. Tällöin asennamme kaihtimet yleensä muuttopäivänä.
Kysymys: Olemme muuttamassa uudiskohteeseen ja muutkin tulevat asukkaat ovat kyselleet sälekaihdintoimituksista. Jos useampi tuleva asukas on kiinnostunut tarjouksesta, niin miten tämä vaikuttaa hintaan?
Vastaus: Pyydämme tässä tapauksessa ottamaan yhteyttä meihin niin laskemme "pakettihinnat" kaikille. Nykyisin tulevat asukkaat viestittelevät keskenään esim. Facebookissa ja ovat pyytäneet meiltä tarjouksia.
Kysymys: Taloyhtiöömme on tulossa/käynnissä ikkunaremontti ja useimmat asukkaat ovat hankkimassa kaihtimet uusiin ikkunoihin. Olemme saaneet jo tarjouksen toiselta toimittajalta mutta haluaisimme verrata hintoja ja toimitusaikaa ym. Miten voisimme saada tarjouksen talomme asukkaille?
Vastaus: Ottakaa meihin yhteyttä niin toimitamme asukkaille tarjoushinnat. Tarjoushinta on voimassa koko ikkunaremontin ajan. Asukkaat voivat vapaasti tilata kaihtimia tarjoushinnalla eikä mitään sitovaa yhteistilausta tarvitse suorittaa. Toimitamme kaihtimet paikoilleen asennettuna 1-2 viikon toimitusajalla. Näin ollen asukkaat saavat sälekaihtimet uusiin ikkunoihin mahdollisimman pian.

Siirry sivun alkuun