Asennuskulut ovat eriteltyinä käteiskuiteissa ja laskuissa ja käyvät sellaisenaan verotukseen.

Asennushinnan lisäksi emme peri km -korvauksia tai muitakaan matkakuluja. Maksat vain sovituista palveluista.

Lähes kaikki tilaukset toimitamme ”avaimet käteen” -periaattella. Jos haluat meiltä sälekaihtimet asennettuna, niin mittauspalvelu kuuluu hintaan. Soita, niin sovitaan mittausaika. Mittauksen yhteydessä voit tutustua myös värimalleihin. Jos haluat laskea hinta-arvion omille kaihtimillesi ennen varsinaista mittauksesta niin tutustu hintalaskuri linkkiin.

Kyllä! Soita niin saat heti ehdotuksen mittaus- ja asennuspäivästä.

Toimitamme vain laatukaihtimia. Edustamamme merkit ovat: SUNDECOR ja LUMEO. Kaikissa myymissämme sälekaihtimissa on tehtaan tunnistetiedot niin voit olla aina varma että kaihtimet tulevat sieltä mistä lupaamme.

Olemme toimittaneet lukuisiin uudiskohteisiin sälekaihtimet ”avaimet käteen” – periaatteella. Yleisesti ottaen on ollut kaksi tapaa toimia näissä tilanteissa. Mittaus/arviointi on suoritettu asiakkaan ollessa mukana esim. asunnon tarkastuksen yhteydessä tai olemme käyneet rakennuksella ottamassa mitat ja ilmoitamme tarjouksen myöhemmin. Kun kysymyksessä on rakenteilla oleva kohde, kannattaa asiakkaan kysyä rakennuksen vastaavalta työnjohdolta miten mittaus voidaan suorittaa. Kun asiakas ottaa yhteyden työnjohtoon, on lupa mittauskäynnille annettu lähes aina.Jos rakentaja antaa luvan, niin voimme asentaa kaihtimet paikoilleen jo rakennusvaiheessa ennen muuttoa. Kaikissa kohteissa se ei ole mahdollista. Tällöin asennamme kaihtimet yleensä muuttopäivänä.

Varsinaista osamaksua meillä ei ole, mutta luottokorteista Visa ja Mastercard käyvät maksuvälineinä. Maksun voi suorittaa asennuksen yhteydessä. Kaikilla asentajillamme on maksupäätteet mukana.

Ottakaa meihin yhteyttä niin toimitamme asukkaille tarjoushinnat. Tarjoushinta on voimassa koko ikkunaremontin ajan. Asukkaat voivat vapaasti tilata kaihtimia tarjoushinnalla eikä mitään sitovaa yhteistilausta tarvitse suorittaa. Toimitamme kaihtimet paikoilleen asennettuna 1-2 viikon toimitusajalla. Näin ollen asukkaat saavat sälekaihtimet uusiin ikkunoihin mahdollisimman pian.
Siirry sivun alkuun

Lasin valoaukkomitoilla saadaan hinta-arvio. Kaihtimien todelliset tekomitat ovat lähes aina suuremmat tai pienemmät kuin itse valoaukko riippuen ikkunatyypistä. Ikkunatyyppejä on satoja erilaisia, joten mitään yleispätevää mittausohjetta on lähes mahdotonta antaa puhelimessa. Lisäksi on syytä tarkistaa kaihtimien kiinnitystavat, kätisyydet ym. pienemmät yksityiskohdat.