FAQs

2.5.2024

Minkä merkkisiä kaihtimia yrityksenne myy?

Toimitamme vain laatukaihtimia. Edustamamme merkit ovat: SUNDECOR ja LUMEO. Kaikissa myymissämme sälekaihtimissa on tehtaan tunnistetiedot niin voit olla aina varma että kaihtimet tulevat sieltä mistä lupaamme.
13.12.2022

Taloyhtiöömme on tulossa/käynnissä ikkunaremontti ja useimmat asukkaat ovat hankkimassa kaihtimet uusiin ikkunoihin. Olemme saaneet jo tarjouksen toiselta toimittajalta mutta haluaisimme verrata hintoja ja toimitusaikaa ym. Miten voisimme saada tarjouksen talomme asukkaille?

Ottakaa meihin yhteyttä niin toimitamme asukkaille tarjoushinnat. Tarjoushinta on voimassa koko ikkunaremontin ajan. Asukkaat voivat vapaasti tilata kaihtimia tarjoushinnalla eikä mitään sitovaa yhteistilausta tarvitse suorittaa. Toimitamme […]
13.12.2022

Olemme muuttamassa uuteen asuntoon. Kyseessä on uudiskohde ja haluaisimme asennuttaa sälekaihtimet. Meillä ei ole tarkkoja mittoja joilla voisimme pyytää teiltä tarjouksen. Miten meidän tulisi toimia?

Olemme toimittaneet lukuisiin uudiskohteisiin sälekaihtimet ”avaimet käteen” – periaatteella. Yleisesti ottaen on ollut kaksi tapaa toimia näissä tilanteissa. Mittaus/arviointi on suoritettu asiakkaan ollessa mukana esim. asunnon […]
13.12.2022

Asennuskulut voi sivujenne mukaan käyttää kotitalousvähennyksiin. Tuleeko tästä erillinen tosite verotusta varten?

Asennuskulut ovat eriteltyinä käteiskuiteissa ja laskuissa ja käyvät sellaisenaan verotukseen.